Maailman nopein kitaristi? Intialaismies soittaa 1600 BPM -nopeudella!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa nähtiin pari vuotta sitten video, jossa iranilainen Vahid Iran Shani esitteli taitojaan kitaran kanssa. Miestä kuvailtiin videolla maailman nopeasormisimmaksi kitaristiksi. Vahid on kuitenkin saanut haastajan Intiasta.

Uttar Pradeshista kotoisin oleva Nirvana B. -niminen mies esittelee tuoreella videolla soolotaitojaan kitaralla, soittaen Nikolai Rimski-Korsakovin säveltämää Kimalaisen lentoa. Mies onnistuu tiluttamaan kappaletta jopa 1600 iskun minuuttinopeudella.

Videon nimessä miestä kuvaillaan maailman nopeimmaksi kitaran soittajaksi. Jää kuitenkin epäselväksi, onko mies todella rikkonut virallista nopeusennätystä – kyseessä ei nimittäin ole ainakaan Guinnessin ennätysten kirjan video.