Apple TV -sovellus Koostin kokoaa kotimaiset mediat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään App Storessa Apple TV -laitteelle julkaistu Koostin-sovellus kerää yhteen suomalaisten medioiden julkisemat sisällöt kätevästi yhteen kanavariippumattomaan paikkaan. Samalla Koostin täydentää perinteisten mediatalojen tarjontaa.

– Tavoite oli yksinkertainen ja yhdenmukainen käyttökokemus. Moni ei halua ladata ja opetella erikseen käyttämään kymmeniä erillisiä applikaatioita. Esimerkiksi Yle Areenan sisällöt ovat nyt ensimmäistä kertaa saatavilla suoraan Apple TV:lle, kehittäjä Tomi Aalto kertoo.

Mukana ovat digitaalisesti ohjelmiaan lähettävät mediatalot, radiokanavat sekä yli 30 suomalaista tubettajaa. Uusia sisältöjä lisätään palveluun jatkuvasti. Aalto uskoo, että Koostimen kaltaiset alustat auttavat myös pienempiä tekijöitä ja perinteisempiä mediataloja tuomaan sisältöjään esille. Sovelluksen on ilmainen.