Julkkiskaunottaren veli löytyi kuolleena

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kristin Cavallarin perhe on saanut viranomaisilta suru-uutisia. Kristinin veli Michael on nimittäin löydetty Utahista kuolleena. Kaunotar jakoi sydäntäsärkevän uutisen faneilleen julkaisemalla Instagramissa suloisen lapsuuskuvan veljestään.

Daily Mail -lehden mukaan Kristinin perhe on pelännyt pahinta siitä lähtien, kun Michael katosi mystisesti kaksi viikkoa sitten. Mies oli lähtenyt matkustelemaan autollaan ja eräänä päivänä poliisit ilmoittivat Michelin auton löytyneen keskeltä Utahin erämaata hylättynä.

Henkilöautolla oli ajettu syrjäiselle polulle ja lopulta se oli jäänyt mutaan kiinni. Michaelia ei löytynyt mistään ja viranomaiset käynnistivät etsintäoperaation. 14 päivää kestänyt operaatio päättyi, kun Michaelin ruumis löydettiin noin viiden kilometrin päässä hylätystä ajoneuvosta. Viranomaiset eivät epäile henkirikosta.

Lähipiirin mukaan Kristinillä on ollut vaikeaa veljen katoamisen jälkeen. Murhe on varjostanut tähden vauvaonnea, sillä kaunotar synnytti tyttärensä Saylorin vain muutamia päiviä ennen perheenjäsenen katoamista.