Lamborghini Aventador rakennettiin pahvista – upea näky!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisilla ihmisillä on luontainen kyky luoda taidetta kaikesta saatavilla olevasta materiaalista. Amatöörit jakavat mielellään luomustensa kuvia netissä, ja nyt saamme ihailla todellista taituruutta vaativaa mestariteosta – pahvista rakennettua luksusautoa.

Pakkaustuotteita valmistava Konno Konpou -yritys on luonut työntekijöidensä avustuksella uskomattoman Lamborghini Aventador LP 700-4 -mallin auton pahvisen jäljennöksen. Auto on saanut nimekseen Damborghini, koska damboru tarkoittaa japaniksi pahvia.

Vaikka auto ei olekaan ajokuntoinen, on se ulkonäöltään silmiähivelevän aidon oloinen. Pahviauton rakentaminen kesti puoli vuotta ja siihen käytettiin 500 erillistä osaa, RocketNews24-sivusto uutisoi.