Lana Del Rey haluaa tehdä Bond-tunnuskappaleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulaja-lauluntekijä Lana Del Rey on paljastanut lehtihaastattelussa, että hän haluaisi vielä joskus säveltää ja esittää Bond-elokuvan tunnuskappaleen. NME-sivuston mukaan 30-vuotias laulajatar ei epäröisi hetkeäkään, jos hänelle tarjottaisiin tilaisuutta osallistua Bond-elokuvan tunnuskappaleen tekemiseen.

Del Rey kertoi, että hän pitää Bond-elokuvien soundtrackeista ja hän haluaisi jonain päivänä olla yksi elokuvamusiikin esittäjistä. Lana uskoo, että hän sopisi hyvin tunnuskappaleen säveltäjäksi. Kaunotar kertoi, että hänen uudella Honeymoon-levyllä on muutama kappale, jotka ovat tunnelmaltaan Bond-elokuviin sopivia.

Del Reyn mukaan kappaleet 24 ja Swan Song olisivat tyyliltään täydellisiä Bond-elokuviin. Ehkäpä jonain päivänä Lanan toive toteutuu ja hän pääsee tekemään kappaleen maailman kuuluisimmalle salaiselle agentille.