Mies huijasi vaimoaan vuosia – otti aina kuvan sijaan videota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Klassinen valokuvattavalle tehtävä pila on se, että kuvaaja ottaakin kameran edessä olevasta henkilöstä kuvaushetkellä videokuvaa henkilön tietämättä. Näin ollen kuvattava jähmettyy hölmösti videokuvassa ja on jäätynyt hymy tai erikoinen ilme kasvoillaan useamman sekunnin ajan turhaan.

Monet osaavat tehdä tämän pilan, mutta nyt eräs aviomies on vienyt sen vaimonsa kanssa äärimmäsyyksiin asti venyttäessään pilaa vuosikausia. Hän on ottanut vaimostaan ja ystävistään aina kuvian sijaan vaivaannuttavia videopätkiä, ja miehen hämmästykseksi pila on mennyt täydestä joka kerta.

Kuvattavat jähmettyvät poseeraamaan joka kerta miehelle, joka ottaakin kuvan sijaan videota. Mies on koostanut kaikki hauskat pätkät yhdeksi pidemmäksi videoksi, joka on täynnä liian pitkään jatkuvia poseerauksia ja kiusallisia tilanteita.