Saint ei olekaan kovin erikoinen nimi – myös muilla julkkislapsilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin vastikään syntynyt toinen lapsi sai nimekseen Saint West. Pariskunnan tiedetään pohtineen lapsensa nimeä pitkään, sillä sen haluttiin edustavan erikoisten nimien luokkaa esikoisen North Westin tapaan.

Twitterissä on pohdittu Saint Westin nimeä julkisesti, ja moni netinkäyttäjä muistuttaa nimen olevan suhteellisen yleinen Yhdysvalloissa. Jopa julkkismaailmasta löytyy monia perheitä, joiden lapsilla on pyhää tarkoittava etunimi. Mukana ovat muun muassa Fall Out Boy -yhtyeen basisti Pete Wentzin poika, näyttelijä Selma Blairin poika ja rokkari Dave Grohlin tytär.

Yhdysvalloissa Saint-nimen on saanut pelkästään 2000-luvulla 259 poikaa. Nimen ennustetaan saavan lisäsuosiota Kimin ja Kanyen jälkikasvun ansiosta, Huffington Post tietää. Aiemmin pojan nimeksi arvioitiin tulevan Kanye Jr. tai Easton.