Lemmikki löysi elintarvikevärit – syyllisestä ei mitään epäselvyyttä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit tekevät välillä pahojaan kotona sillä aikaa, kun ihmiset ovat poissa. Toisinaan lemmikit tietävät jo valmiiksi olevansa pahanteossa, mutta välillä he päätyvät vain leikkimään väärillä asioilla liian vauhdikkaasti tylsistyessään yksin kotona.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun pikkukoira jää kiinni pahanteosta. Koira on löytänyt omistajansa epäonneksi paketin, joka on sisältänyt pieniä leivontaan käytettäviä elintarvikevärituubeja.

Koiran isäntä kuvaa videolle koiran tekemää tuhoa. Koirat ovat välillä ovelia tuhotessaan jotakin nopeasti, mutta eivät aina niin taitavia peittelemään jälkiään. Syyllinen ei tässäkään tapauksessa jäänyt arvailujen varaan, kun omistaja näki koiransa vihreäksi värjäytyneet tassut ja kuonon.