Liian vaarallista: Kim Kardashian ei tule enää raskaaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähti Kim Kardashianilla on viisi sisarusta, ja naisen on kerrottu haaveilevan itsekin suuresta perheestä. Kanye Westin rouva synnytti pariskunnalle hiljattain toisen lapsen, ja poikavauva sai nimekseen Saint. Perheen toinen lapsi on kaksivuotias North-tytär.

Kim Kardashian ja Kanye West astuivat vihille 1,5 vuotta sitten. Äskettäin realitysarjaa tähdittävä povipommi suunnitteli kolmatta lasta, vaikka toinen ei ollut edes syntynyt. Tuore vauva on kuitenkin muuttanut suunnitelmia, ja pariskunta on päättänyt jättää lasten määrän kahteen.

Syynä on naisen raskauteen ja synnyttämiseen liittyvät terveysongelmat, jotka ovat pahentuneet edelliskerrasta. Lääkärit olivat valmistautuneet viimeisimmän synnytyksen aikana jopa Kimin kohdun poistamiseen. Kolmannen lapsen saaminen on People-lehden saamien tietojen mukaan liian riskaabelia.

Tohtorit ovat kehoittaneet Westin perhettä harkitsemaan kolmannen lapsen saamista erityisen tarkkaan, koska se aiheuttaisi mitä todennäköisimmin vakavia komplikaatioita. 35-vuotias Kim on tyytynyt tuomioon. North ja Saint ovat hänen ja aviomiehensä elämän keskipisteitä ja he ovat onnellisia kahdesta lapsesta.