Lily Aldridge säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -brändin tunnetuimpiin malleihin lukeutuu Lily Aldridge, joka sai Victorian enkelin tittelin vuonna 2010. Malli nähtiin tuolloin merkin muotinäytöksessä, jossa hän sai ensimmäistä kertaa selkäänsä kuuluisat Victoria’s Secretin enkelinsiivet.

Eilen Lily Aldridge bongattiin paparazzikuviin ollessaan poseeraamassa bikinimalliston mainoskuviin St Barthsin luksussaarella Karibialla. Hän poseerasi kuvaajille esimerkiksi vaaleanpunaisissa bikineissä.

Lily Aldridge on amerikkalainen huippumalli, joka aloitti uransa 16-vuotiana Abercombie and Fitchille poseeraamalla. Taannoin hän lanseerasi oman Lily Aldridge for Velvet -vaatemallistonsa Velvet Tees -yrityksen kanssa. Tähti on naimisissa Kings of Leon -keulakuvan Caleb Followillin kanssa ja parilla on yhteinen Dixie-tytär.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash