Mies perusti kannabiskoulun – opettaa polttamaan pilveä satasella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C. laillisti kannabiksen käytön viime vuonna. Laillinen pilvenpoltto on kilvoittanut myös tavalliset ihmiset laajentamaan bisneksiään nautintoaineiden puolelle. Yksi heistä on kannabisasiantuntija-Ryan.

Ryan ei halua koko nimeään julkisuuteen, koska osa ihmisistä mieltää kannabiksen edelleen vaaralliseksi huumeeksi laillistamisesta huolimatta. Miehen yhtenä tehtävänä onkin murtaa pilvenpolttamiseen liittyviä harhakäsityksiä ja porttiteorioita. Kyseessä on vuosituhansien ajan käytetty lääkintäkasvi, jota nautitaan myös virkistäytymistarkoituksessa.

Ryanin perustama D.C. School of Mary Jane opettaa, kuinka kannabista voi nauttia turvallisesti ja oikeaoppisesti. Hän herättää keskustelua aiheesta ja rikkoo myyttejä. Pilvenpolton asiantuntija on työskennellyt aiemmin opettajana, joten hän tietää kuinka tieto saadaan perille.

Vastikään perustettu koulu on saavuttanut suurta kiinnostusta, ja siellä on järjestetty jo muutamia kursseja. Ryan ei perustanut liikeideaansa mututuntumalla, vaan perehtyi laaja-alaisesti kannabiksen historiaan ja käyttöön puolen vuoden ajan. Hän on polttanut pilveä säännöllisesti seitsemän vuotta.

Borderstan-julkaisu paljastaa, että oppilasmaksu on sata dollaria, ja siihen sisältyy oma piippu. Opiskelija saa tuoda kavereita mukanaan kannabiskouluun, ja he pääsevät yhdessä opiskelemaan pilven polttamista tai vaikkapa valmistamista syötävään muotoon. Kouluun on 21-vuoden ikäraja, koska kaikki päihteet vaikuttavat turmiollisesti alaikäisten aivokemiaan.