Nainen varasti kalsarit ja puri myyjää – 1,5 vuoden vankeus uhkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen oikeusjärjestelmää ja etenkin rikoksista langetettavia tuomioita on arvosteltu kovasanaisesti viime vuosien ajan. Mikäli henkilö on saavuttanut rikoksillaan taloudellista hyötyä, saa hän todennäköisesti kovemman tuomion kuin toiselle ihmiselle vahinkoa aiheuttanut raiskaaja tai pahoinpitelijä.

Yhdysvalloissa on tiukempi järjestelmä. Tämän saa pian kokea nahoissaan newyorkilainen 33-vuotias nainen, joka varasti kaupasta 20 euron arvoiset alusvaatteet. Kaupan työntekijä oli yrittänyt tutkia naisen käsilaukkua varkauden todistaakseen.

Nainen oli potkinut miespuolista myyjää, heittänyt hänen silmälasinsa pois kasvoilta ja purrut miestä peukaloon. Poliisit pidättivät naisen ja löysivät anastetut alusvaatteet hänen käsilaukustaan. Nainen tullaan todennäköisesti tuomitsemaan 1,5 vuodeksi vankilaan ja 1.500 dollarin sakkoihin, Rutland Herald uutisoi.