Pikkupoika näki miehen flirttailevan äidilleen – antoi kurinpalautuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Totuus kuullaan aina lapsen suusta eivätkä lapset usein osaakaan väärällä hetkellä olla puhumatta vanhempiensa sanomisista tai tekemisistä. Tällä kerralla eräs pikkupoika päätti kertoa äidin toimista isälleen, sillä poika oli huomannut hänen flirttailevan toisen miehen kanssa.

Poika kertoo silmät pyöreinä videota kuvaavalle isälleen miten hänen parturikäyntinsä oli mennyt. Äiti oli pojan mukaan kävellyt todella viettelevästi heilutellen lanteitaan puolelta toiselle, jolloin toinen mies oli iskenyt häneen silmänsä. Mies oli sanonut äitiä kauniiksi, ja pojan mukaan halunnut varmasti naimisiinkin äidin kanssa.

Saattaa olla, että poika hieman värittää tarinaa isälleen, mutta hän selkeästi haluaa pitää perheessä miesten puolia. Isä kysyy vielä lopuksi pojalta neuvoa sen suhteen, että mitä heidän kannattaisi asialle tehdä. Poika kertoo tomerasti isälleen, että äitiä ei tule päästää enää yksin, minkä vuoksi seuraavalla kerralla isän pitää tulla parturiin heidän kanssaan.