Taikuri teki orangille katoamistempun – hervoton reaktio!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa levisi aiemmin video, jossa suomalainen taikuri Jose Ahonen taikoi herkut koirien silmien edessä pois ja sai koirat hämilleen. Nyt eräs mies kävi viihdyttämässä helpolla taikatempulla orankia, joka lumoutui taikuudesta täysin.

Mies istuu orangin aitauksen lasin takana ja esittää kiinnostuneelle orangille taikatempun. Oranki katsoo tarkkaavaisesti, kun mies näyttää asettavansa jotain pahviseen mukiin. Mies siirtää pahvimukin pois orangin näkökentästä ja tyhjentää mukin huomaamattomasti lattialle. Tämän jälkeen mies paljastaa mukin kadonneen sisällön.

Mies avaa pahvimukin kannen orangille ja näyttää, että muki onkin yllättäin tyhjä. Oranki huvittuu miehen tekemästä taikatempusta ja alkaa nauramaan. Oranki kaatuu selälleen maahan hekottelemaan ja on selvästi vaikuttunut miehen esittämästä katoamistempusta.