Uutuuskondomit tuovat taiteen peniksiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksielämän kaivatessa hieman lisäpiristystä nainen voi uusien kondomien vuoksi unohtaa pitsisten alusvaatteiden ostamisen ja lähettää sen sijaan oman miehensä kondomikaupoille. Uudet kondomit koristelevat peniksen ja saavat sen näyttämään siltä kuin se olisi kiedottuna taiteeseen.

Made In Love -niminen yritys suunnittelee kondomeja, joissa on taidetta. Kondomeissa on useita erilaisia kuoseja, jotka paljastuvat kun kondomi laitetaan peniksen päälle. Valinnanvaraa on mustavalkoisista höyhenkuvioista aina värikkäisiin taidemaalauksiin asti.

Made In Love suunnittelee tällä hetkellä uutuuskondomien viemistä tuotantoon saakka, minkä vuoksi yritys hakee siihen tarvittavia varoja joukkorahoituksen avulla. Made In Love hakee Kickstarterin kaltaisella ranskalaisella Kiss Kiss Bank Bank -sivustolla 15.000 euron pottia, josta on tällä hetkellä kasassa noin 3.600 euroa.

Ne me parler plus de taille! SPECIALE CONTRIBUTION A LA CAMPAGNE KISSKISSBANKBANK ! C'est officiel Madeinlove s'invite sous ton sapin et débarque sur Kisskissbankbank aujourd'hui afin de réunir 15 000 € ! 30 jours pour commander en prévente les premiers préservatifs graphiques en impression totale. #‎Fullprint Jamais se protéger n'a été aussi stylé. Vous n'allez pas être déçus ! On vous a préparé une belle vidéo et imaginé une liste de cadeaux érotico-dingo #‎unique pour toi, tes potes, ton père, ta mère, ton oncle, ton cousin, ton chat, ta grand mère enfin tous ceux qui aiment l'Amour ! On compte sur vous ! #‎lartsauveralemonde #préservatifs #safesex #tattoocondoms #graphicdesign #kisskissbankbank #cadeaunoel #sidaction #aides #condom #startup #madeinlove #contribution #fashion #originalpresent #gilf #kdo #cdo #fullprint #beauty #pretty #love #condom #fun #art #tbt #cute #followme #follow4follow #f4f #instafollow #instalove PRESERVATIF GRAPHIC A SUBVENTIONNER SUR KISSKISS !

Kuva, jonka MADE IN LOVE (@intimityismadeinlove) julkaisi