Jalattomuus ei estä miestä pyöräilemästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tahdonvoima, päättäminen ja mielen lujuus ovat asioita, joiden avulla ihmiset pystyvät lähes mihin tahansa. Kun edellä mainittuihin kolmeen asiaan lisää vielä kärsivällisyyden, on ihmisellä käsissään avaimet uskomattomien asioiden oppimiseen. Videolla näkyvä pyöräilijä on hyvä esimerkki siitä, miten tiukankaan paikan tullen ei kannata luovuttaa.

Thaimaassa Buriramissa kuvatulla videolla nähdään mies, jolla ei ole alavartaloa ollenkaan. Miehellä ei ole lainkaan jalkoja, mutta se ei ole estänyt häntä pyöräilemästä. Mies ajaa YouTube-videolla kovaa vauhtia pyörällään, joka on tavallista pienempi versio normaalista pyörästä.

Mies on oppinut ajamaan erikoispyörällään ilman jalkoja. Hän istuu matalan pyörän päällä ja ohjaa pyörää vasemmalla kädellään pitäen tangosta kiinni. Oikealla kädellään mies pyörittää polkimia. Mies hymyilee päästessään pyörällä eteenpäin ja näyttää siltä kuin pyöräilemisestä ei olisi miehelle juuri edes vaivaa.