Justin Bieber faneilleen: ”Älkää koskeko lenkkareihini”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on viime aikoina suivaannuttanut fanejaan useaan otteeseen, mutta hänellä on silti etenkin nuoriin naisiin ja teinityttöihin todella vahva ote. Bieber on kävellyt kesken konserttien ja haastatteluiden pois, mutta fanien toimesta miestä rakastetaan siitä huolimatta.

Justin Bieber oli esiintynyt 9. joulukuuta Miamissa Liv-nimisessä yökerhossa innokkaille juhlijoille. Bieberin täysi-ikäiset fanit olivat olleet poptähden mielestä nähtävästi hieman liiankin innokkaita, sillä he olivat koskeneet ilman lupaa miehen silmäteriin eli Yeezys-merkkisiiin lenkkareihin.

TMZ-sivusto on julkaissut tilanteesta videon, jonka yleisössä ollut fani on saanut kuvattua puhelimellaan. Bieber laulaa Sorry-nimistä kappalettaan istuen lavan reunalla, kunnes fanit alkavat koskettelemaan miehen lenkkareita. Bieber keskeyttää kappaleen ja pyytää faneja kohteliaasti olemaan koskematta hänen Yeezys-jalkineisiinsa.