Kylie Minogue on kyllästynyt nimittelyyn: ”Mieheni ei ole toyboy!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toyboy-nimitystä käytetään miehistä yleensä silloin, kun he ovat suhteessa huomattavasti vanhemman naisen kanssa. Tällaisen nimityksen on saanut muun muassa laulaja Kylie Minoguen 20 vuotta nuorempi mies, mistä Minogue ei ole mielissään.

47-vuotias poptähti Kylie Minogue on alkanut seurustelemaan 27-vuotiaan brittikomistuksen kanssa. Vaikka Minoguen uusi rakkaus Joshua Sasse onkin 20 vuotta laulajaa nuorempi, Minogue ei halua, että mieheen viitataan lehdissä käyttäen toyboy-termiä, koska heidän suhteensa on vakava.

Minogue kommentoi Daily Mirror -lehdelle, että toyboy-termi on todella loukkaava häntä sekä Sassea kohtaan eikä anna oikeaa kuvaa heidän suhteestaan. Minogue kertoo olevansa todella onnellinen ja rakastunut, mutta kaunotar on hieman harmissaan siitä, että heidän suhteensa on lehdissä leimattu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat