Victoria’s Secretin enkelille mieheltään kahden miljoonan rintaliivit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lily Aldridge on amerikkalainen huippumalli, joka aloitti uransa 16-vuotiana Abercombie and Fitchille poseeraamalla. Nykyisin hän kävelee Victoria’s Secret -alusvaatemerkin enkeliparvessa. Hän on naimisissa Kings of Leon -keulakuvan Caleb Followillin kanssa.

Lily Aldridge esiintyi äskettäin Victoria’s Secretin muotinäytöksessä pukeutuen kahden miljoonan dollarin arvoisiin jalokiviliiveihin. Nyt hän on pyytänyt samoja rintaliivejä lahjaksi mieheltään. 33-vuotias nainen kertoi People-lehdelle, että hänen teki todella vaikeaa luopua liiveistä esityksen päätteeksi, ja olisi ihanaa jos aviomies ostaisi ne hänelle lahjaksi. Nainen ymmärtää, ettei se ole mahdollista.

Fantasy Bra -nimisissä rintaliiveissä on yhteensä 6.500 jalokiveä. Mukana on 14 eri kivilajia ja liivien valmistaminen kesti 685 tuntia. Lily Aldridge on ollut Victoria’s Secretin alusvaatemallina vuodesta 2000. Lilylla ja Calebilla on yhteinen Dixie-tytär.