Lissie saapuu Suomeen – luvassa tunnelmallisia klubikeikkoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen folk- ja rocklaulaja Lissie palaa Suomeen intiimien klubikeikkojen merkeissä. Aiemmin Lissie on esiintynyt muun muassa Ilosaarirockissa ja Helsingin The Circus -yökerhossa, mutta tällä kerralla laulaja-lauluntekijä viihdyttää suomalaisia kuuntelijoitaan täysin akustisesti.

33-vuotias Lissie nousi vuonna 2010 Catching a Tiger -nimisen debyyttialbuminsa julkaisun jälkeen nopeasti ihmisten tietoisuuteen tarttuvan When I’m Alone -sinkkunsa myötä. Rosoisesta ja persoonallisesta lauluäänestään ja kiistattomista laulunkirjoitustaidoistaan tunnettu Lissie on saanut vuosien varrella keikoillaan paljon ylistystä sekä kriitikoilta että yleisöltä.

Lissie aloittaa Suomessa Live..Solo..Acoustic -nimisen kiertueensa tiistaina 15. joulukuuta Tampereelta, jossa hän esiintyy Tullikamarin Klubilla. Seuraavana päivänä 16. joulukuuta Lissie suuntaa Helsingin Tavastialle, minkä jälkeen kiertue saa päätöksensä torstaina 17. joulukuuta Turun Klubilla. Liput ovat tällä hetkellä myynnissä Tiketin myyntipisteissä.