Nainen vapautuu käsiraudoista sekunneissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Taryn Eason on tullut monille tutuksi netissä julkaistuista temppuvideoista. Notkea ja taipuisa Eason on kuin naispuolinen kahlekuningas, sillä hän kykenee vapautumaan muun muassa käsiraudoista ilman ongelmia.

Taryn on paljastanut, että hänen kätensä ja jalkansa ovat kuin kumia, sillä hänellä Ehler-Danlosin syndrooma. Geneettisen häiriön johdosta naisen nivelet ovat poikkeuksellisen taipuisia ja nivelsiteet ovat joustavia.

Eason kykenee muun muassa nyrjäyttämään olkapäänsä sijoiltaan ilman kipua. Käsiraudoista pakeneminen ei tuota tälle kaunokaiselle ongelmia, sillä hän onnistui livahtamaan raudoista ulos muutamissa sekunneissa. Easonista on selvästi hauskaa, että hän kykenee temppuihin, jotka ovat muilta ihmisiltä lähes mahdottomia.