Pilailupuodin karmaisevasta hajusuihkeesta hitti: ”Nestemäinen takapuoli”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pilailutuotteita valmistava yritys on luonut hajusuihkeen, joka haisee samalla suihkaisulla pierulle, löyhkäävälle viemärille ja mätäneville raadoille. Valmistajien yllätykseksi Liquid Ass Fart Spray -suihkeesta on tullut joulun alla myyntihitti.

Kauppojen lisäksi tuotteita on myyty verkossa. Liquidass -sivutolla luvataan, että suihkeella tehdyt pilat onnistuvat takuuvarmasti. Pila ei voi mennä pieleen, sillä harva kykenee haistamaan suihketta oksentamatta.

Liquid Ass on kehitetty hajusta, jota Yhdysvaltain armeija käyttää kouluttaessaan lääkintämiehiä. Heidän on nimittäin totuteltava haistelemaan sisälmyksiä ja ruumiita tositilanteita varten. Hajusuihkeen on kerrottu olevan kaikista kamalin pilailutuote markkinoilla. Tuotetta myydään muun muassa Amazon -verkkokaupassa ja se on osoittautunut hittituotteeksi.