Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat palaavat valkokankaalle – tässä traileri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sarjakuvista ja piirrossarjasta alun perin tutuksi tulleet Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat saivat vuonna 2014 uuden Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvansa. Nyt Jonathan Liebesmanin ohjaama seikkailu on saamassa jatko-osan.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out of the Shadows -elokuvan ensimmäinen traileri on nyt katsottavissa Youtubessa. Vanhan piirrossarjan katsojien nostalgianälkää on helpottamassa joukko tuttuja hahmoja, kuten Bebop ja Rocksteady sekä jääkiekkomaskin alle piiloutunut Casey Jones.

Toisen Turtles -seikkailun ihmisrooleissa nähdään jälleen kerran Megan Fox ja Will Arnet. Uutena tulokkaana mukana on Arrow-sarjasta tuttu Stephen Amell. Sukunimensä puolesta kilpikonnateemaan sopivan Dave Greenin ohjaama elokuvan ensi-iltan on Yhdysvalloissa 3. heinäkuuta 2016.