Instagram-aviomiehet nousussa – tyttöystävän kuvaaminen käy raskaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni Instagram-tähti ja bloggaaja julkaisee itsestään kuvia, joissa näkyy päällä oleva asu kokonaisuudessaan. Bloggaajien tarvitsee ottaa päivittäin kuvia, että jokainen asu ja tilanne tulisi kauniisti ikuistettua julkaisemista varten. Useammilla ei ole henkilökohtaista valokuvaajaa vaan kuvista vastaa esimerkiksi oma poikaystävä.

Mies joutuu yleensä kuvaajan rooliin halusi hän sitä tai ei. The Mystery Hour on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa kerrotaan, että jokaisen upean naisen takana on yksi Instagram-aviomies. Aviomies kuuntelee naisen toiveet, ottaa kuvat, muokkaa ne ja jossain tapauksessa myös julkaisee.

Instagram-aviomiehen työhön ei kuulu sosiaalisessa mediassa elämisen kritisointi tai kuvan ottamisvelvollisuudesta valittaminen. Miehen tulee hymyssä suin ottaa naisestaan kuva tilanteessa kuin tilanteessa, ja lopputuloksenkin on paras olla kokonaisuudessaan kuin ammattilaisen ottama. Julkaisemisen jälkeen Instagram-aviomiehen tulee olla ensimmäinen, joka käy tykkäämässä ja kommentoimassa kuvaa.