Geordie Shoren povipommi Staralle: ”Kaikki tapahtumat ovat totta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Geordie Shore -realitysarjan uusissa 12. tuotantokauden jaksoissa juhlia rakastavat nuoret brittiaikuiset viilettävät Kreikan Xantessa. Stara tavoitti ohjelman tähdistä Holly Haganin haastatteluun. Hän kiisti ohjelman olevan käsikirjoitettu.

Realitysarjoja tehdessä toinen ääripää on Big Brotherin tyylinen tapa kuvata aivan kaikki tapahtumat ja toinen ääripää on kuvata vain ajoittain. Geordia Shore lukeutuu Haganin mukaan ensimmäiseen sarjaan, sillä kuvausten ollessa käynnissä ei kameroita pääse koskaan täysin pakoon.

– Kamerat eivät koskaan sammu kokonaan, sillä meillä on aina joku kameramiehistä talossa paikalla ja lisäksi huoneissa on myös kiinteitä kameroita. Niitä ei siis pääse koskaan kokonaan pakoon.

Realitysarjat ovat aina tavalla tai toisella käsikirjoitettuja, sillä tapahtumia pohditaan hyvissä ajoin etukäteen. Myös Glamourelämää Essexissä on saanut osansa väitteistä, joiden mukaan sen juonenkäänteitä on epäilty ennalta käsikirjoitetuiksi. Sarjan tähti kuitenkin kiistää väitteet jyrkästi.

– Kaikki on totta. Ohjaajat pyytävät meitä kyllä esimerkiksi keskustelemaan toistemme kanssa edellisen yön tapahtumista kameroiden edessä ja sitten keskustelemme siitä siten kuin itse haluamme, Holly Hagan kertoi Staralle.