Aussimalli iski Hailey Baldwinin – uusi julkkispari on tässä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen miesmalli Jordan Barrett on huhujen mukaan alkanut tapailla malli Hailey Baldwinia. Mainoskampanjoissa yhdessä työskennellyt kaksikko on huomannut tulevansa erittäin hyvin toimeen ja pari on alkanut viettää aikaa toistensa kanssa myös kuvausten ulkopuolella.

Pari on saanut romanssihuhut liikkeelle julkaisemalla suukottelukuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvien perusteella vaikuttaisi siltä, ettei pariskunta kykene pitämään näppejään erossa toisistaan.

Daily Mail -lehden mukaan mallimaailmassa menestynyt Jordan Barrett on viime kuukausina yhdistetty moniin julkkiskaunottariin. Miehen huhuttiin keväällä tapailevan DJ-tähti Paris Hiltonia. Suhde ei kuitenkaan kestänyt ja mies on nauttinut sittemmin sinkkuelämän seikkailuista, aivan kuten Haileykin.

Prom King and Queen @voguemagazine ??#patsdiner @patmcgrathreal #baby

Kuva, jonka Hailey Baldwin (@haileybaldwin) julkaisi

Happy birthday handsome @iblamejordan

Kuva, jonka Hailey Baldwin (@haileybaldwin) julkaisi