Kissanpennut löysivät vessapaperirullan – tuttu näky monelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni kissanomistaja on kotiin tullessaan saanut yleensä nopeasti huomata jos kissa on leikkinyt vessapaperirullalla. Kissojen lempipuuhaa on vessapaperirullan purkaminen ja repiminen niin, että leikkien lopputuloksena omistajalle jää usein pelkkä riekaleinen sotku vessapaperista jäljelle.

Eräs kissanomistaja huomasi vessaan mennessään, että hänen kissanpentunsa ovat löytäneet vessapaperirullan ja onnistuneet ilokseen oivaltamaan, miten rulla toimii. YouTube-videolla omistaja seuraa Lewis-kissan ja Fergusin leikkejä, joihin vessapaperirulla liittyy olennaisena osana.

Pikkuiset kissanpennut Lewis ja Fergus painivat videolla leikkisästi ja ovat onnistuneet rullaamaan vessapaperirullasta jo vakuuttavan kasan paperia lattialle. Painihetken keskeytyessä kissat jatkavat paperirullan purkamista, minkä kissanomistaja sallii ollessaan selkeästi vain ihastunut lemmikkiensä uusista leikeistä.