Kylie Minogue haluaa perustaa perheen – mies 20 vuotta nuorempi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Kylie Minogue on alkanut seurustella 27-vuotiaan brittikomistuksen kanssa aiemmin tänä syksynä. Minoguen uusi rakkaus Joshua Sasse on 20 vuotta laulajaa nuorempi. Nyt 47-vuotias Kylie haaveilee perheen perustamisesta.

BBC:n radiohaastattelussa ollut laulaja kertoi, että hänen elämänsä on tällä hetkellä tulvillaan rakkautta ja hän on onnensa kukkuloilla. Hän haluaa pian hidastaa työskentelytahtia ja saavuttaa uusia asioita elämässä. Yksi suosikkilaulajan tavoitteista on perheen perustaminen.

– En halua joutua tekemään samoja asioita vuodesta toiseen. Haluan kokea uusia juttuja elämässä, ja se tarkoittaa uusiin asioihin sopeutumista, rintasyövästä toipunut laulaja kertoo haastattelussa.

Kerroimme äskettäin, että Minogue ei halua, että Joshua Sasseen viitataan lehdissä käyttäen toyboy-termiä. Heidän parisuhteensa on vakava. Kaunotar on ollut hieman harmissaan siitä, että heidän rakkautensa on leimattu.