LEGO-meemistä jättihitti: ”100-vuotiaat eivät enää saa leikkiä…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen LEGO kehitti aikoinaan yhden maailman suosituimmista leluista, sillä yhtiön muovisilla rakennuspalikoilla on toteutettu miljardeja ja taas miljardeja mielikuvituksen tuotteita. Lasten lisäksi LEGO-palikoista pitävät myös monet aikuiset.

LEGO-pakkauksissa on yleensä mainittu ikä, jolle kulloisetkin rakennuspalikat yhtiön mukaan soveltuvat. Parhaillaan verkossa leviää hauska kuvakooste, jossa LEGO-paketissa sen kerrotaan soveltuvan vain 3-99-vuotiaille. Näin ollen satavuotiaat olisivat jo liian vanhoja leikkimään LEGO-palikoilla.

Maailmalla parhaillaan vauhdilla leviävä meemikuva on alunperin suomalaista tekoa, sillä se julkaistiin ensimmäisenä Instagramissa @vainmaailmajutut -profiilissa kaksi viikkoa sitten.

#thuglife

Kuva, jonka ??? (@vainmaailmajutut) julkaisi