Eläintarhan tulokas jakaa mielipiteet – nokkasiili muka rumilus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Perthissa sijaitsevassa eläintarhassa on iloittu nokkasiiliemon synnyttämästä poikasesta. Emonsa pussissa kaksi kuukautta viihtynyt nokkasiilin poikanen on esittäytynyt hoitajille ensimmäistä kertaa.

Pieni poikanen ryömi ulos emonsa pussista, kun sen piikit olivat alkaneet kasvaa. Perthin eläintarha on julkaissut uudesta tulokkaasta kuvia sosiaalisessa mediassa. Hoitajien hämmästykseksi tulokas on jakanut ihmisten mielipiteet. Joidenkin mielestä nokkasiili on rumilus, kun taas joidenkin mielestä se on uskomattoman söpö.

Daily Mail -lehden mukaan hoitajat eivät ole vielä onnistuneet selvittämään pienen nokkasiilin sukupuolta. Työntekijät ovat kertoneet, että he aikovat antaa nokkasiilille persoonallisen, mutta samalla lajin historiaa kunnioittavan nimen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat