Seitsemän lapsen isä hylkäsi perheensä – elää nyt 6-vuotiaana tyttönä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalainen perheenisä Stefonknee Wolschtt on joutunut tekemään vaikean päätöksen elämässään elääkseen todellisen identiteettinsä mukaan. Mies nimittäin päätti hakea avioeroa vaimostaan 23 vuoden jälkeen voidakseen muuttua 6-vuotiaaksi tytöksi.

Stefonknee on myös erkaantunut seitsemästä lapsestaan, sillä hänen identiteettinsä vuoksi hänellä ei voi olla lapsia. Metro-lehden mukaan miehen päätös luopua perhe-elämästä oli kiperä, mutta hän ei ole katunut sitä. Stefonknee ei aio kieltää perheensä olemassaoloa, vaikka se kuulukin nyt hänen menneisyyteensä.

46-vuotias Wolschtt kertoi The Transgender Project -sivustolle, että hän on muuttanut adoptioperheen luo asumaan ja siellä hän saa olla oma itsensä. Stefonkneen adoptiovanhemmat ovat suhtautuneet asiaan hyvin ja he leikkivät Wolschttin kanssa lastenleikkejä päivittäin. Stefonkneen mukaan on ollut vapauttavaa luopua aikuisen ihmisen velvollisuuksista ja elää lapsena.

Yhteisö on suhtautunut Wolschttin muutokseen ymmärtäväisesti ja katolisen kirkon uskollisena jäsenenä hän on saanut paljon tukea muun muassa Metropolitan Community Church of Toronto -seurakunnalta.