Mies! Näillä seksivinkeillä hurmaat naisen varmasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mies! Näillä seksivinkeillä hurmaat naisen satavarmasti

Naiset, jos jotka tuntevat toistensa käynnistysnappulat kehon jokaista sopukkaa myöten. Nyt miehille on koittanut harvinaislaatuisen onnellinen tilaisuus saada vinkkejä lesboilta siitä, kuinka nainen tyydytetään suurta nautintoa tuottavaan hurmioon.

Kaikki lähtee liikkeelle hyväilemisestä. Naisten mielestä on seksikkäintä tuntea olevansa haluttu. Lesbonaiset paljastavat nyt vinkkinsä kaksilahkeisille, ja koko homma lähtee liikkeelle kokonaisvaltaisesta hyväilemisestä. Useimmiten naiset tarvitsevat esileikkiä käynnistyäkseen, Your Tango kertoo.

Miesten kannattaa antaa naisilleen kokonaisvaltaista hyväilyä ympäri vartaloa. Nainen on kuin kiehumisen aloittava vesikattila, joka hitaan lämpenemisen jälkeen roihahtaa kuplimaan.

Jokaisen uroksen kannattaa myös opetella naisensa rintojen oikeaoppinen hyväileminen. Rintojen puristeleminen, nuoleminen ja näykkiminen kuuluu jokaiseen aktin vaiheeseen. Käsiään taitavasti käyttävä mies on naisen lempikaveri. Suurin osa naisista tarvitsee erillistä hyväilemistä orgasmin saavuttaakseen. Mies voi hieroa naista koko yhdynnän aikana.

Suuseksi tuntuu hyvältä molemmin puolin. Mikäli nainen ei pidä siitä, kannattaa miehen opettaa neitokainen rakastamaan suuseksiä tai suorastaan pyytämään sitä. Naisille on myös tärkeä kuulla, että he maistuvat ja tuoksuvat hyvältä – yleensä heidän suurin pelkonsa liittyy siihen, että genitaalialueet eivät eritteineen kiihota miestä.

Suurin asia seksissä on kuitenkin se, että mies ymmärtää naisensa ja hänen tunteensa rakastelemista varten. Nainen saattaa osoittaa viiden minuutin aikana koko tunneskaalan itkuista hervottamaan hekotukseen. Miehen tehtävä on ymmärtää ja hyväksyä.