Starbucks suututti asiakkaat pelottavilla joulukekseillään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Starbucks-kahvilat suunnittelevat joka joulu sesonkiin liittyvät teemamukit. Tämän vuoden joulumukit olivat selkeästi minimalistisemmat, koska mukeissa ei ollut muuta jouluun liittyvää kuin punainen väri.

Sosiaalinen media alkoi kuohumaan joulusymboleiden ja hyvän joulun toivotusten puuttumisen vuoksi. Nyt ihmiset ovat tuohtuneet kahvilan uusista kekseistä. Starbucks-kahviloiden on syytetty olevan joulun vastaisessa sodassa koristeettomien joulumukiensa myötä.

Nyt kahvilat ovat julkaisseet uudet jouluiset pikkuleipänsä, joita ei olla mukien lisäksi otettu lämpimästi vastaan. Jos mahdollista, kekseistä on noussut vieläkin suurempi puheenaihe kuin joulumukeista.

Starbucks on tehnyt jouluisia keksejä, joissa on jääkarhu. Jääkarhu istuu ja katsoo ylöspäin punainen kaulahuivi kaulassaan. Punainen huivi on tehty jonkin pursottimen avulla, minkä vuoksi se näyttää siltä, että jääkarhun kurkku olisi viilletty auki ja siitä valuisi verta. Keksien myötä asiakkaat ovat vakuuttuneet siitä, että Starbucks vihaa joulua ja haluaa surmata vielä jääkarhutkin.