Harry Potterin spinoff-elokuvan traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harry Potter -elokuvasarja sai päätöksensä Kuoleman varjelukset, osa 2 -elokuvan myötä. J.K. Rowlingin luomaan maailmaan tullaan kuitenkin palaamaan ensi vuonna Fantastic Beasts and Where to Find Them -elokuvan muodossa.

Tuleva elokuva perustuu Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -kirjaan, ja se sijoittuu 1920-luvulle, aikaan ennen Harry Potter -sarjan tapahtumia. Fantastic Beasts and Where to Find Them kertoo brittiläisestä Lisko Scahamnderista, joka matkustaa New Yorkiin tutustuakseen paikalliseen velhoyhteisöön.

Uuden trilogian ensimmäiseksi osaksi tarkoitetun elokuvan pääroolissa nähdään Les Miserables, Kaiken teoria ja Nouseva Jupiter -elokuvista tuttu Eddie Redmayne. Elokuvan ensi-ilta on Iso-Britanniassa 18. marraskuuta 2016.