Järkytys! Katie Pricen 8-vuotias tytär meikkaa kuin teinityttö

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti ja mediapersoona Katie Price on aiheuttanut kohun julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvia meikatusta tyttärestään Princessista. Kuvissa pieni tyttö poseeraa kuin nuorten aikuisten tavoin täydessä meikissä.

Katie on kertonut Daily Mail -lehdelle, että hänen tyttärensä haluaa meikata ja pukeutua kuin hän. Price on julkaissut Instagramissa videon tyttärestään, jossa Princess kertoo, että hän on itse meikannut itsensä, eikä hänen äitinsä.

Lopuksi tyttö toteaa, että ihmisten pitäisi pitää huoli omista asioistaan, sillä hänen meikkaamisensa ei kuulu muille. Monet videon nähneistä ovat olleet tyrmistyneitä, sillä Katien tytär on vasta kahdeksan vuotias. Pienen koululaisen meikkiä on pidetty sopimattomana. Princess on selvästi ottanut esimerkkiä äidistään ja hänellä näyttäisi olevan harmittavan kiire aikuistua.

Princess fires back ???❤️❤️ #family

Video, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi

Princess in her #wickedfairy makeup ?

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi