Kim Kardashian teki istukastaan pillereitä – syö niitä päivittäin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian on julkaissut blogissaan kuvan istukkapillereistään. Tähtönen paljasti faneilleen, että hän oli teettänyt istukastaan pillereitä Saint-pojan synnyttyä. Kaunotar kertoi tehneensä samoin myös esikoisensa North Westin kohdalla.

Daily Mail -lehden mukaan Kardashian suosittelee muita tulevia äitejä toimimaan samoin. Pillereiden sisältävät vitamiinit, hivenaineet ja hormonit auttavat tuoretta äitiä taistelemaan synnytyksen jälkeistä masennusta vastaan.

Kimin mukaan istukkapillerit toimivat, sillä hän ei ole saanut minkäänlaisia masennusoireita. Nykypäivänä synnyttäville äideille on tarjolla monia erilaisia vaihtoehtoja istukan syömistä varten. Jotkut äideistä syövät istukan smoothien muodossa ja jotkut jauhavat sen pillereiksi. Kimin mukaan pillerit on helppo syödä ja niistä hän saa valtavasti energiaa vauvansa hoitamista varten.