Kissa antoi kengurulle tylyt pakit – rapsutukset eivät kelvanneet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikinomistaja oli pannut merkille, että Hop-kenguru yritti parhaansa mukaan kaveerata perheen muiden lemmikkien kanssa. Yrityksistä huolimatta Hop ei ollut onnistunut tehtävässään. Omistaja julkaisi taannoin netissä huvittavan videon, jossa kenguru loikki koiran perässä ja yritti silittää sitä.

Daily Mail -lehden mukaan kengurusta on nyt julkaistu uusi video, jossa Hop lähestyy perheen kissaa. Pieni kenguru alkoi varovaisesti rapsuttaa maassa makaavaa viirusilmää. Ilmeisesti rapsutukset muuttuivat pian kutitteluksi, sillä kissa ärsyyntyi kengurulle.

Lopulta lemmikkikissa poistui paikalta. Vaikuttaisi siltä, että Hop ei ole onnistunut vielä pääsemään perheen muiden lemmikkien suosioon. Kengurua ei voi kuitenkaan moittia yrittämisen puutteesta. Ehkä jonain päivänä kissa ja koira innostuvat leikkimään Hopin kanssa.