Nainen synnytti taksissa – antoi lapselle nimeksi Uber

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kovista supistuksista kärsinyt intialaisnainen oli hypännyt Uber-taksiin päästäkseen lähimpään sairaalaan Delhissä. Ruuhkan vuoksi ambulanssi ei ollut päässyt paikalle ja taksikin jäi lopulta ruuhkaan jumiin. Odottava äiti Babli lopulta synnytti taksiin.

Sen sijaan, että kuljettaja olisi seissyt toimeettomana vieressä, oli hän alkanut avustaa Bablia synnytyksessä. Shahnawaz Khan auttoi pienen pojan maailmaan. ODN-kanavan haastattelussa lapsen äiti kertoi, että hän halusi taksikuskin osallistuvan lapsen nimeämiseen.

Niinpä poikavauva sai nimekseen Uber. Lapsen äiti on ikionnellinen Khanille siitä, että hän auttoi häntä synnytyksessä ja hän pitää miestä todellisena sankarina. Vaikuttaisi siltä, että Uber on ensimmäinen poikalapsi maailmassa, joka on saanut nimensä nimenomaan taksin mukaan.