Post-It -lappu onkin remonttireiskan apuväline

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muistilappuina toimivat Post-It -tarralaput ovat neliön muotoisia ja yleensä väritykseltään keltaisia. Normaalisti tarralappuja käytetään muistuttamaan asioista, mutta Pure Wow -sivusto esittelee videollaan nerokkaamman tavan hyödyntää tarrapinnalla varustettu paperilappunen.

Poraamisen apuna voi käyttää imuria, jotta seinään muodostettavasta reiästä ei lentäisi niin paljoa roskaa ympäriinsä. Vielä siistimmän lopputuloksen saa Post-It -lapun avulla, kun sen liimaa seinään taitettuna. Lapun kouru toimii tehokkaana roskankerääjänä.

Merkitse porattavan reijän kohta seinään ja liimaa heti sen alle taitettu tarralappu. Kaikki seinästä tulevat roskat putoavat tarralapun uraan. Lopuksi lapun voi irrottaa seinästä ja taitella roska-astiaan. Post-It -laput on keksitty Yhdysvalloissa vuonna 1974.