Raskaana oleva kosti pettäjämiehelle – teki autosta peltimössöä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Raskaana olevat naiset haluavat luoda turvallisen perheen ja pesän lapsilleen. Tällöin molemmilta vanhemmilta odotetaan vastuullista käyttäytymistä ja yhteiseen tulevaisuuteen panostamista. Nyt eräs tuleva isä jäi kiinni pettämisestä.

Hormonitoiminta saattaa muuttaa lasta odottavan naisen käyttäytymistä. Nettiin on nyt julkaistu video, jolla nähdään miehelleen näyttävästi pettämisen kostava nainen. Brasilialainen nainen oli nähnyt tulevan lapsen isän, eli aviomiehensä nauttivan lounasta vieraan naisen kanssa. Tuleva äiti epäili naista rakastajattareksi.

Videolla nähdään, kuinka raskaana oleva nainen pomppii aviomiehensä auton katolla. Hän on mitä ilmeisemmin tehnyt saman tempun jo tuulilasille, ja koko auto on painunut lommoille. Nainen huutaa kurkku suorana, hyppää alas auton katolta ja heittää lopuksi ison kiven takalasista läpi. Mitä tästä opimme? Älä leiki raskaana olevan naisen tunteilla.