Ravintolaketju lanseerasi virvoitusjuoman makuiset kanansiivet

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia erikoisilla tavoin maustetuista ruokaherkuista, joiden avulla ravintolaketjut yrittävät houkutella asiakkaita kilpailijoiltaan. Nyt eräs amerikkalainen pikaruokaketju on lanseerannut jokseenkin yllättävän virvoitusjuoman makuisen kanaherkun.

Buffalo Wild Wings -ketju tuo valikoimiinsa Mountain Dew -juoman makuiset buffalo wings -kanansiivet. Virvoitusjuoman lisäksi siivet on maustettu sitruunaruoholla ja chilijauheella.

Mountain Dew -siivet lanseerataan osana Citrus Bowl -tapahtumaa, jossa Michiganin ja Floridan yliopistoiden jalkapallojoukkueet ottavat toisistaan mittaa uudenvuoden päivänä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat