Robinin levyjä myyty jo huikeat 550 000 kappaletta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Robinin platinajuhlat järjestetään tänään tiistaina 15. joulukuuta Helsingissä. Poptähdelle luovutetaan tilaisuudessa Yhdessä-duettoalbumista tuplaplatinalevy ja tunnustus yli 500.000 myydystä levystä. Yleisölle avoimessa tapahtumassa kuullaan myös live-musiikkia, jonka jälkeen Robin jakaa faneille nimmareita.

Robinin ensimmäinen single Frontside Ollie julkaistiin tammikuussa 2012, ja kappale nousi ennätysvauhtia massiiviseksi hitiksi. Frontside Ollie -musiikkivideo on kerännyt tähän mennessä YouTubessa huimat yli 13,4 miljoonaa katsomiskertaa, ja on kaikkien aikojen katsotuin suomenkielinen musiikkivideo. Yli puoli miljoonaa myytyä levyä vajaassa neljässä vuodessa on saavutus, johon kukaan näin nuori artisti ei ole aiemmin yltänyt.

– Robinin menestystarina on ollut poikkeuksellinen suomalaisen musiikin historiassa. Kukaan artisti ei liene saavuttanut näin paljoa, näin nuorena Suomessa ja mikä hienointa, menestykselle ei ole loppua näköpiirissä ainakaan lähivuosina. Menestyksestään huolimatta hänen arvonsa ja asenteensa ovat kohdallaan, ja myös tästä syystä hän on erinomainen esikuva nuorille, Universal Musicin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen kommentoi.