Vuoden 2015 parhaat uutismokat – voitko katsoa nauramatta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Reaaliaikaisesti uutistapahtumista raportoivat reportterit joutuvat yleensä hankaliin paikkoihin ja tilanteisiin, kun taustalla olevat ihmiset tekevät kaikkensa televisioon päästäkseen. Myös luontoäiti ja omituiset sattumat tuovat lisänautintoa vastaanottimien ääressä hekotteleville televisionkatsojille.

Esittelemme nyt koottuja uutismokia ympäri maailmaa. Toisinaan reporttereiden tekemät kömmähdykset ovat niin hulvattomia, että niille saa nauraa vedet silmissä. Videolle on koostettu koko vuoden 2015 parhaimmat kommellukset, jotka liittyvät esimerkiksi vääriin sanoihin tai omituisiin lipsautuksiin.

Ihmisiä naurattaa kaiketi eniten, jos vaikutusvaltainen henkilö tai televisiosta tuttu kasvo epäonnistuu jotenkin hauskasti tekemisissään. Suomessa on saatu hymähdellä huvittuneesti muun muassa iltauutisten loppukevennysten yhteydessä, jolloin sanailu on vahingossa muuttunut pikkutuhmaksi nokitteluksi.