Kolmiodraama Hollywoodissa – leffakaunotar petti The Walking Dead -tähden kanssa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Diane Kruger on huhujen mukaan ajautunut kriisiin parisuhteessaan poikaystävänsä Joshua Jacksonin kanssa. Pariskunta on seurustellut yhdeksän vuotta, ja nyt suhde näyttäisi tulleen tiensä päähän.

Diane on nimittäin nähty newyorkilaisessa ravintolassa suutelevan The Walking Dead -sarjan tähteä Norman Reedusia. Kiusallisen tilanteesta tekee erityisesti se, että Joshua Jackson, Diane Kruger ja Norman Reedus työskentelivät hiljattain yhdessä näytellessään elokuvassa Sky.

The New York Daily News -lehden mukaan Krugerin ja Reedusin julkisen hempeilemisen oli todistanut useat silminnäkijät. Diane oli istunut Normanin sylissä ja he olivat halailleet ja suudelleet intohimoisesti toisiaan. Näyttelijä Joshua Jackson on parhaillaan Filippiineillä kuvaamassa dokumenttia National Geographicille. Daily Mail -lehden mukaan Diane on kiistänyt suhteen Normanin kanssa.