Sinkut liikkeellä joulun aikaan – paras hetki etsiä kumppani

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joulu on aikaa, jolloin amorin kaaret lentelevät tavallista tiuhempaan. Ihmiset ovat antavaisella tuulella ja sydämen täyttää lämmin tunnelma. Joulu on paras hetki kevyelle flirtille ja satunnaisille treffeille.

Kun perheelliset keskittyvät juhlintaan kotioloissa, ovat sinkut panneet menovaihteen silmään. Joulun aika on täynnä pikkutuhmia vivahteita pukeista ja tonttutytöistä. Flirttiin saatetaan sisällyttää paljon jouluisia sanomia, ja juhlapyhät yhdistävät kaikkia seuraa etsiviä. Jouluna ei murehdita idioottimaisia exiä tai kotona kasvavaa laskupinoa. Jouluna juhlitaan.

Ihmiset saattavat matkustaa jouluna vanhempiensa luokse kotipaikkakunnalle ja tavata runsain määrin vanhoja tuttuja. Mukana saattaa olla myös uusia kasvoja, joiden kanssa on helppo viritellä keskusteluja oikeaan suuntaan. Jouluna kannattaa lähteä rohkeasti glögille ja tavata ihmisiä.