Erikoisjoukkojen maskottikissa katosi – poliisitutkinta heti käyntiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Bostonin poliisilaitos on käynnistänyt etsintäoperaation löytääkseen tiiminsä epävirallisen jäsenen. Vuonna 2013 poliisilaitokselle ilmestyneestä Calico-kissasta oli tullut viranomaisille kuin perheenjäsen ja sitä pidettiin SWAT-erikoisjoukkojen maskottina.

Boston Globe -sivuston mukaan Calico katosi mystisesti kaksi viikkoa sitten. Poliisilaitoksen työntekijät ovat olleet kissasta huolissaan ja nyt he ovat ilmoittaneet aloittavansa etsintäoperaation Calicon löytymiseksi.

Poliisien mukaan Calico ei ole enää kulkukissa, vaan sen koti on poliisilaitoksella erikoisjoukkojen yksikössä. Viranomaiset ovat kustantaneet kissan hoidot ja Calicolle on laitettu mikrosiru. Poliisit toivovat, että kissa on päätynyt löytöeläinkotiin. Sirun tiedoissa nimittäin lukee, että Calico on SWAT-kissa, joka tulee palauttaa Bostonin poliisilaitokselle. Viranomaiset ovat pyytäneet paikallisilta apua sosiaalisessa mediassa Calicon etsimisessä.