Kissan otsan tuoksuinen suihke myyntiin Japanissa

Lifestyle · Annika Kela

Japanilainen yritys on tuonut markkinoille kissan otsalta tuoksuvan tekstiilisuihkeen. Kissarakkaat ihmiset voivat tuotteen ansiosta haistella kissan otsaa missä ikinä he liikkuvatkin. Tuotetta voi suihkia esimerkiksi kämmenelle, mutta voimakkaimmin sen saa tuoksumaan suihkimalla sitä tekstiileihin.

Kissoista pitävät ihmiset voivat hajustaa pehmolelut tai tyynyt kissan tuoksuisiksi suihkeen avulla. Tuotetta myydään verkkokaupoissa ja yksi pullo kustantaa noin 14 dollaria. Valmistajien mukaan suihke ei tuoksu vain kissalle, vaan erityisesti kissan otsalle.

Stuff.co.nz-sivuston mukaan Yamamoto Perfumery on tehnyt tutkimustyötä tuotteen kehittämistä varten vertailemalla muun muassa kissakahviloissa olevien kissojen tuoksuja. Sen lisäksi, että Yamamoto Perfumery myy kissasuihketta, voi verkkosivuilta osaa myös käsivoidetta, joka tekee käsistä kissantassun pehmeät. Verkkosivuilla myydään myös kissa-aiheisia asusteita ja vaatteita.