Kosinta aiheutti tieraivoa – oliko tämä sen arvoista?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube on nykyään pullollaan mitä upeampia kosintoja, jotka ovat vaatineet paljon järjestelemistä, rahaa ja suhteita. Videoista moni voi etsiä ideoita omaa kosintaansa varten, mutta hiljattain moottoritiellä tapahtunutta kosintaa ei välttämättä kannata lähteä toistamaan.

YouTube-videolla nähdään kosinta, joka on saanut paljon negatiivista palautetta osakseen. Mies ystävineen on pysäyttänyt autonsa keskelle moottoritietä ja tullut ulos autosta kosimaan tyttöystäväänsä kaikkien nähden. Monikaistainen moottoritie ruuhkautuu nopeasti eivätkä muut kuskit ole innoissaan yllättävästä liikenteen pysähtymisestä.

Mies polvistuu moottoritiellä naisensa eteen tukkien liikenteen kokonaan. Vihaiset autoilijat soittavat torvea halutessaan jatkaa matkaa, ja yksi auto lähteekin jo puikkelehtien pariskunnan ohi ajaen autollaan läheltä kaidetta. Videota kommentoineet ovat pitäneet tempausta lähinnä itsekkäänä ja tyhmänä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.