Koulubussista asuntoauto – mies lähti 16 000 kilometrin road tripille

Matkailu · Tim Isokivi

Monien ihmisten haaveena on hankkia oma asuntoauto, jolla matkustaa ympäri maita ja mantereita. Kalifornialaiselle Patricks Schmidtille ei kelvannut kuitenkaan perinteinen valmis asuntoauto, vaan hän päätti tehdä sellaisen vanhasta koulubussista.

Patrick hankki 1990-luvulta peräisin olevan koulubussin 4.500 dollarilla paikalliselta kirkolta. Hän sisusti bussin uusiksi isänsä avustuksella, ja dokumentoi urakkaa Instagram ja Imgur-sivustoilla jakamissaan kuvasarjoissa.

Urakan hinnaksi tuli yhteensä noin 9.000 dollaria. Kun koulubussi oli muutettu Big Blue -nimiseksi asuntoautoksi, Schmidt lähti ajoneuvolla 16.000 kilometrin matkalle Kalifornian Long Beachilta Floridaan. Mies kertoo Metro-sivustolle aikovansa seuraavaksi matkustaa bussillaan Yhdysvaltojen pohjoisosiin.