IL: Star Warsin Chewbaccan näyttelijä paljastui suomalaiseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Loppuvuoden ehdottomasti merkittävin ja odotetuin elokuva on Star Wars -saagan uusin osa, joka on saanut ylistävää palautetta ympäri maailmaa ja muun muassa Staran elokuva-arvostelussa. Iltalehti paljasti, että elokuvassa on mukana muutakin suomalaista kuin avaruusolioiden uusi kieli.

Aiemmin tällä viikolla kerrottiin, että Kielinaisena tunnettu Sara Maria Forsberg kehitti elokuvaan uuden kielen. Nyt on paljastunut myös, että Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa rakastettua Chewbacca-hahmoa näyttelee suomalainen 209-senttinen koripalloilija Joonas Suotamo. Hän näyttelee Chewbaccaa yhdessä Peter Mayhew´n kanssa. Miehet poseeraavat yhdessä Suotamon Facebook-kuvassa.

May the trip to a galaxy far away begin… with legendary Peter Mayhew! Photo by Milla Pohjasvaara

Julkaissut Joonas Suotamo 17. joulukuuta 2015